Sponsring

Sponsring

Sponsring av idrottsföreningar 

Hägnander & Larsson AB är stolta sponsorer till ett antal idrottsföreningar i Skaraborg. Det känns viktigt att stödja det lokala föreningslivet. Idrotten stärker barn och ungdomar. Mekanisk verkstad och föreningsliv hör ihop. 

Sils IF

Sils Idrottsförening bildades i Götene (Västergötland) den 15 maj 1933 av av några pojkar från landsbygden och denna dag uppmärksammas varje år i form av Sildagen. Sils IF har en stark ungdomsverksamhet med flera talangfulla ungdomslag i seriespel. För att nämna ett exempel på den goda kvalitén och skickligheten bland spelarna kan det nämnas att Sils IF:s F19 tog hem segern i Gothia Cup år 2003. Gothia Cup hålls årligen i Göteborg och är en av världens största fotbollscuper för ungdomar. Sils IF har förutom ungdomslag även herr- och damlag. För närvarande spelar Sil IF Damer i division 2 och Sil IF Herrar i division 5. Idrottsanläggningen ligger ett stenkast ifrån vår, Hägnander & Larsson AB:s, mekaniska verkstad och genom åren har vi haft många fotbollsspelande kollegor (verktygsmakare).

Levene/Skogslunds IF

Levene Skogslunds IF (LSIF) bildades 2001 efter en sammanslagning av St. Levene Idrottsklubb och Skogslunds IF. Stora Levene Idrottsklubb bildades 1918 och Skogslunds IF bildades 1934 som Skårs AIS. 1949 ändrades namnet till Skogslunds IF. Idrottsföreningen jobbar för en stabil och organiserad undomsverksamhet där junior- och seniorverksamheten kan rekrytera spelare från. Detta gäller för både dam- och herrfotboll. LSIF:s verksamhet ska bygga på sportslighet, social fostran, utbildning av ledare och en stark föreningskänsla. LSIF Herrar spelar i division 5 och LSIF Damer spelar i division 3. Idrottsanläggningar finns i Stora Levene och Björkevi (Sparlösa). Vintertid används Sparbankshallen i Vara.

Sils IF Hägnander Larsson AB
LSIF Hägnander Larsson AB